Barça

“La Champions és la nostra obsessió. És així”

Arturo Vidal. El xilè no té cap inconvenient a confessar que ‘l’orelluda’ és la prioritat absoluta d’aquesta temporada i es mostra feliç pel canvi de rol dins l’equip. El cas de l’emoticona, oblidat

Dels últims set partits oficials de l’equip, Arturo Vidal ha estat titular en cinc. Les excepcions, la tornada de copa contra la Cultural i el partit intranscendent contra el Tottenham. La situació del xilè ha canviat per complet. Lluny queda ara el capítol de l’emoticona posterior al partit de Wembley d’ara fa uns mesos: “Allò ha quedat enrere. Va ser una enrabiada del moment. És normal. Sempre vull jugar i ser important en els equips en què estic. Però repeteixo, allò és passat. Ara només penso a seguir jugant i a guanyar títols amb el Barça.” Títols. El prioritari: la Champions. “La Champions és la nostra obsessió. És així. Ens hem proposat guanyar aquesta copa”, confessava ahir a la nit Vidal en l’entrevista concedida al Tu diràs de RAC1.

El xilè també va parlar de Dembélé: “Es va equivocar. Però ja va demanar perdó al vestidor. Tampoc ho considero una cosa greu que pugui afectar el grup.” Arturo Vidal, que va confessar que Valverde en cap moment li ha proposat ressituar-lo com a central com a emergència, diu que si arriba De Jong, millor per al col·lectiu: “No em preocupa la competència, mentre sigui per al bé del grup.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)