Barça

Valverde: “Els centrals del filial ens ajudaran però necessitàvem un reforç bàsic”

Roda de premsa. El tècnic blaugrana elogia la incorporació de Jeison Murillo per reforçar la defensa i manté la incògnita sobre la recuperació de Samuel Umtiti

El tècnic del Barça Ernesto Valverde ha parlat en la roda de premsa prèvia al Barça-Celta que es disputa demà a les 18.30 hores al Camp Nou. Això és el més destacat del què ha dit l’entrenador blaugrana:

“Portem uns mesos en què ho hem fet tot amb només un parell de centrals, perquè Umtiti va caure aviat i Vermaelen ha estat lesionat, i ho hem anat gestionant bé. Enteníem que necessitàvem un reforç, tot i que també tenim els joves del Barça B. Amb les premisses que et posa el club, que deia que havia de ser un cedit. La idea és que pugui jugar immediatament, que conegui el futbol europeu a un nivell alt. Pensem que ens pot ajudar en poc temps, aquesta és la idea. No és fàcil trobar jugadors així en el mercat d’hivern, perquè no hi ha temps. Ens ha sortit bé la solució”

“Per reforçar la defensa també mirem el què tenim al filial. Ara mateix tenim dos centrals al filial, però per fer la temporada en necessitem quatre. Amb Samuel no sabem quan podrem comptar, i amb Vermaelen fins a mitjans de gener. Els del filial poden venir, i vindran, però necessitem una bona base perquè puguin anar entrant”

“Hem d’intentar tenir un espai perquè els del B entrin. Per exemple, inscriurem a Wagué perquè pugui jugar amb nosaltres. Però nosaltres no podem jugar amb quatre defenses del B. No podem fer-ho perquè la gent estigui contenta.

“Sabem que Murillo no està jugant, però si hagués estat jugant no l’hauríem pogut fitxar. Ens hem d’adaptar a les circumstàncies que tenim. Si haguéssim tingut 100 milions d’euros per fitxar un supercrac que hagués estat jugant, les circumstàncies haguessin estat diferents”

“Els fitxatges del Barça els fa el Barça. Una de les coses que poso sobre la taula és que conegui el futbol europeu perquè per a mi és fonamental, perquè tenim moltes competicions en pocs dies i no podem fer proves. El club s’ha mogut bé i ràpid”

“Umtiti? Està en contacte permanent amb els serveis mèdics i vindrà d’aquí uns dies. La idea és fer un seguiment i que s’incorpori quan pugui, però no sé res més”

“Moviments al mercat? Seria el primer entrenador a tancar mercat abans de que comenci. Hem d’estar atents. Ja veurem. No puc tancar res perquè no sé com aniran les coses. Les coses canvien molt ràpid”

“El partit té molta importància per motles raons. És un rival que acostuma a jugar bons partits contra nosaltres. A més, té grans jugadors, Aspas, Maxi… Important el partit perquè tanquem l’any, volem mantenir l’avantatge amb els rivals, i per alegrar el final d’any a l’afició. És important per marxar contents”

“Coutinho? Les dinàmiques són cícliques. En alguns moments ha jugat Dembélé, alguns moments ha jugat Coutinho. Sempre es parla més dle que no juga. Però Coutinho ens ajudarà molt aquesta temporada”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)