Barça

Murillo ja és un més

Primera sessió. El central colombià, que serà presentat dijous que ve, es va entrenar ahir per primer cop amb els seus nous companys, que com és tradicional el van rebre donant-li amistosos calbots

Jeison Murillo, el central escollit per la direcció esportiva del Barça per suplir la baixa d’Umtiti, va realitzar ahir el seu primer entrenament amb els seus nous companys, que com és tradició el van rebre amb un grapat d’amistosos calbots. Abans, Valverde li havia dedicat unes paraules de benvinguda. Finalitzada la presentació, Murillo ja va participar en el seu primer rondo, en què va compartir exercici amb, entre d’altres, Luis Suárez i Piqué.

Murillo, que no podrà debutar oficialment com a blaugrana fins al mes de gener, moment en què el Barça ja el podrà inscriure, serà presentat dijous al matí, passat Nadal i Sant Esteve. Primer, a les 11h, el jugador colombià signarà el seu nou contracte a la llotja President Sunyol del Camp Nou. Tot seguit, es vestirà de curt i saltarà a la gespa, per fer-se la clàssica sessió fotogràfica. I a les 12.30 h serà el moment de la roda de premsa, en què el jugador podrà transmetre les seves primeres impressions com a nou futbolista del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)