Barça

El duet Messi-Alba torna a sobresortir

Entesa. Tots dos fabriquen l’1-0, obra de Dembélé, mentre que en el 2-0 l’argentí marca després d’una gran assistència del lateral

La bona entesa entre Messi i Alba, un dels duets més fructífers dels darrers temps, va tornar a fer de les seves. I és que els dos gols del partit d’ahir van dur el segell de tots dos. En el primer, Messi va llegir com sempre el desmarcatge d’Alba, que en comptes de centrar de primeres va optar per esperar l’arribada de l’argentí, que des de la frontal va engaltar un xut ajustat. Rubén Blanco, el porter del Celta, va poder desviar la pilota, però el refús el va aprofitar Dembélé per obrir la llauna. I tot seguit Jordi Alba va estar a punt de marcar, en xutar de primeres, i amb la porteria buida, una pilota refusada per Blanco. El lateral, però, va veure com un defensa del Celta va evitar el gol amb el pit. I poc abans de la represa va tornar a aparèixer la connexió, i en una jugada ja menys habitual, ja que en aquesta ocasió Alba es va disfressar de Messi per inventar-se una passada a l’espai meravellosa per a l’argentí, que tot sol davant de Blanco va fer el 2-0. És el cinquè gol de la temporada amb Messi i Alba com a protagonistes i el quart de l’argentí a assistència de l’hospitalenc. La diana, a més, és la quinzena del 10 blaugrana en els quinze partits de lliga que ha disputat, un pas endavant més per mirar d’assolir un altre Pichichi i una altra Bota d’Or. I l’argentí va estar a punt de fer el segon en la segona meitat en un parell d’accions. Primer, però, no va acabar de resoldre dins l’àrea petita. I ja a les acaballes va enviar fora, de ben poc, un llançament de falta directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)