Barça

Umtiti continuarà el seu tractament conservador a Barcelona

Samuel Umtiti. El central, que avui al matí ha estat examinat pels serveis mèdics del club, seguirà treballant en la seva recuperació a partir del dia 30 de desembre, després de les vacances

Samuel Umtiti continua ferm en la seva postura d’esquivar el quiròfan. El central francès, que continua amb molèsties en el seu genoll esquerra, ha estat valorat aquest matí a la ciutat esportiva Joan Gamper pels serveis mèdics del club i s’ha consensuat entre ambdues parts que el jugador continuarà fent tractament conservador. Umtiti, que va marxar a Doha (Qatar) el passat dia 2 de desembre per començar allà el tractament sota la supervisió dels metges del club i la federació francesa, s’incorporarà el proper dia 30 a la feina per seguir amb la seva recuperació. Tal com ha informat el club a través d’un comunicat, aquesta segona fase del tractament conservador la farà a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)