Barça

Rubi s’apropa a Sánchez Flores

Dinàmica. Els últims resultats han situat l’Espanyol en la mitjana de punts feta amb el madrileny en els dos últims exercicis. El curs anterior, els blanc-i-blaus sumaven un punt menys (20) que ara i fa dues temporades, dos més (23)

La crisi de resultats ha situat l’Espanyol en la dinàmica dels últims anys. Ara mateix els blanc-i-blaus sumen 21 punts amb un balanç de sis victòries, tres empats i vuit derrotes. Unes xifres molt similars a les presentades fa només un any amb Quique Sánchez Flores a la banqueta. El madrileny sumava en la 17a jornada només un punt menys que els que té Joan Francesc Ferrer, Rubi, ara. Era el 15è classificat amb el descens a cinc punts (ara està a sis). Aquella va ser una temporada dura per al madrileny, que va tenir un curs força irregular fins a la seva destitució a l’abril, quan David Gallego va maquillar els seus mals resultats. Tot i això, el primer any de Quique tampoc va millorar gaire les xifres actuals. En aquest moment de la temporada el madrileny sumava 23 punts en el curs 16/17 amb el descens a 11 punts de distància. El gran aval de Quique va ser la segona volta, en què la progressió de l’equip va ser un xic millor per trencar la barrera dels 50 punts per segona vegada en el segle XXI i sumar-ne 56. Ara Rubi tenia a la mà fer una gran puntuació abans de l’aturada de Nadal però la mala ratxa ha situat el seus números en paràmetres similars als de Sánchez Flores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)