Barça

El volen fora ja al gener

Mercat. El PSG està disposat a desprendre’s de Rabiot en el mercat d’hivern a canvi de cinc milions d’euros i espera una trucada del Barça

Adrien Rabiot, juntament amb De Jong, és un dels objectius per reforçar el mig del camp del Barça del futur. El francès no pensa renovar pel PSG i a partir de l’1 de gener podrà negociar amb qualsevol equip. Per això el club parisenc ha decidit que no torni a jugar amb l’equip, una situació que està tibant el dia a dia de l’equip entrenat per Tuchel. Per aquest motiu, i per treure un rendiment econòmic del seu comiat, el PSG, segons informa el diari Paris United, estaria disposat a desprendre’s de Rabiot ja en aquest mercat d’hivern per vora cinc milions d’euros. La informació del mitjà explica que el Tottenham també està interessat en el jugador però que Abidal ja té les converses molt avançades amb la mare del futbolista i que haurien pactat un salari de deu milions d’euros anuals i una prima de la mateixa quantitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)