Barça

El FC Andorra aprova per unanimitat la venda del club a Gerard Piqué

Futbol. L’aprovació s’ha fet amb 206 vots a favor, una abstenció i cap vot en contra

Via lliure. L’Assemblea General Extraordinària del FC Andorra celebrada avui ha aprovat la venta del club. El grup Kosmos, propietat de Gerard Piqué, serà a partir d’ara el principal inversor i gestor de l’entitat. L’aprovació ha estat per unanimitat: 206 vots a favor i una abstenció.

El mateix FC Andorra ho ha fet oficial a les xarxes socials a través d’un comunicat: “Els socis aproven tots els punts a l’assemblea. Aquest matí l’FC Andorra ha celebrat una assemblea general extraordinària amb la inclusió de diferents punts en l’ordre del dia, tots ells aprovats pels socis de manera àmplia sense cap vot en contra. L’aprovació recent de la Llei de l’Esport permet la creació de societats anònimes d’objecte esportiu i en aquest sentit una societat andorrana, que compta amb diferents inversors entre ells el grup Kosmos, es fa càrrec dels actius i passius de l’entitat”.

El FC Andorra és actualment vuitè classificat del grup 2 de la Primera Catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)