Barça

Bartomeu perd l’assemblea

La junta demanava permís per redissenyar l’escut del club. Els compromissaris es van mostrar crítics amb la proposta i el president va retirar el punt de l’ordre del dia

Un cop dur van rebre el president, Josep Maria Bartomeu, i la junta directiva del Barça el 20 d’octubre. Aquell dia es va fer l’assemblea de compromissaris del club, de la qual va sortir derrotada la directiva. Els compromissaris havien de donar llum verd a un redisseny de l’escut del club, però el punt no es va arribar ni a votar. Van ser moltes i molt contundents les intervencions de socis en contra del canvi d’escut, i veient que la proposta no tiraria endavant, Bartomeu va decidir retirar-la de l’ordre del dia, i va renunciar a la idea en dies posteriors.

La negativa del president al fet que es votés la proposta de la directiva encara va indignar més els compromissaris, que també van votar poc després en contra de la proposta que feia la directiva, en què demanava permís per poder demanar crèdits en un any que superessin el 10% del pressupost. Va guanyar el sí a la proposta de la junta, però va quedar lluny dels dos terços a favor que es necessitaven per tirar endavant el punt. No perdia una directiva una votació en una assemblea de compromissaris des de l’any 2003, quan Enric Reyna feia de president interí després de la renúncia de Joan Gaspart.

Sí que havien aprovat abans els socis compromissaris un pressupost rècord per a aquesta temporada de 960 milions d’euros, una xifra que ja s’acosta molt a l’objectiu dels 1.000 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)