Barça

Tornada a la feina amb bones notícies

Barça. El gros de la plantilla, amb el reforç de sis jugadors del filial, inclòs Wagué, s’entrena en doble sessió. Sergi Roberto s’exercita amb total normalitat

Després de gaudir de set dies de vacances, el gros de la plantilla del Barça va tornar ahir a la feina i ho va fer amb una doble sessió d’entrenament (10.30 i 18 hores), per començar a preparar així el partit del 6 de gener al camp del Getafe. Per completar el grup, ja que Arthur, Luis Suárez, Messi, Malcom, Munir i Arturo Vidal, amb permís del club, no tornaran fins al 2 de gener (a la tarda), Valverde va citar diversos jugadors del filial, ja habituals aquest curs en els entrenaments del primer equip, com ara Miranda, Chumi, Oriol Busquets, Riqui Puig i Collado, a més del lateral dret Moussa Wagué, que fins ara no podia actuar amb el primer equip per temes burocràtics, però que, un cop resolts, ja ho podrà fer a partir del gener. D’altra banda, Sergi Roberto, baixa des del 24 de novembre, quan va patir una lesió muscular al Wanda Metropolitano, però que abans de l’últim partit contra el Celta ja encarava la recta final de la seva recuperació, es va exercitar ahir amb total normalitat, així que podria ser una de les novetats per al duel contra el Getafe. També ho podria ser l’acabat de fitxar Jeison Murillo, que ahir es va entrenar per segon dia amb els seus nous companys. La plantilla tornarà a exercitar-se avui al matí i demà tindrà festa.

Umtiti, al gimnàs

El central francès també va tornar ahir a la ciutat esportiva per continuar amb el tractament conservador dels problemes que té al menisc del genoll esquerre, però no se’l va veure a la gespa, sinó que es va quedar al gimnàs fent treball específic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)