Barça

Entrades exhaurides per veure l’entrenament

Cita anual. L’afició blaugrana omplirà les graderies del Miniestadi per gaudir en directe de la sessió preparatòria a portes obertes que l’equip d’Ernesto Valverde farà a partir de les 11 hores

Ja ha arribat una de les dates assenyalades en vermell en el calendari de gran part de l’afició del Barça, sobretot de la mainada. Aquest matí, a partir de les 11 h –les portes s’obriran a les 9.30 h i no s’hi podrà accedir sense entrada–, el Miniestadi serà l’escenari de l’entrenament del primer equip blaugrana, l’únic que fa a portes obertes durant tota la temporada. És una cita obligada i ja tradicional per a l’afició culer, sobretot per als més petits, que tenen avui l’oportunitat de veure els seus ídols treballant sobre la gespa. Des de fa temporades, l’afició blaugrana més jove marca el punt final de les vacances escolars amb dues dates. A més de l’arribada dels Reis d’Orient, ara també l’habitual entrenament a portes obertes dels seus futbolistes preferits. Per això, un any més, socis, sòcies i públic en general han esgotat les entrades –a la venda des del 19 de desembre, a un preu de 5 euros per al públic en general i gratuïtes per a qui tingui la condició de soci– per a la sessió que farà l’equip d’Ernesto Valverde. Així doncs, el Miniestadi presentarà un ple absolut a les graderies.

Amb tots aquests condicionants, doncs, queda clar que l’entrenament d’aquest matí és més festiu que de preparació per al primer partit de l’any, el de diumenge dia 6 al camp del Getafe. Tot i així, és una sessió important perquè és la segona –de les quatre– en què Valverde pot comptar amb tots els futbolistes disponibles, ja que els sud-americans van exercitar-se dimecres per primer cop després de les vacances de Nadal.

Joia als hospitals

El Miniestadi estarà avui ple de gent, d’aficionats i aficionades blaugrana, per veure l’entrenament en primera persona, però no tothom ho podrà fer. Per aquest motiu, la plantilla, el cos tècnic i part de la junta directiva del Barça faran després la també habitual visita a diversos centres sanitaris de la demarcació de Barcelona –la majoria, a la ciutat comtal–. Nens i nenes que no poden passar aquestes dates tan especials per a la infància a casa seva podran parlar i fer-se fotografies amb els seus ídols, un record que de ben segur no oblidaran mai. A més, aquest any els jugadors del primer equip masculí estaran acompanyats per les futbolistes del primer equip femení, que entrena Fran Sánchez.

ENTRADES ESGOTADES

El Miniestadi presentarà un ple absolut per veure la sessió de la plantilla blaugrana
Hospital Sant Joan de Déu
Barcelona
Hospital Vall d’Hebron
Barcelona
Hospital de Sant Pau
Barcelona
Hospital de Barcelona
Barcelona
Hospital de Nens de Barcelona
Barcelona
Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti)
Badalona
Hospital Parc Taulí
Sabadell
Cottolengo Padre Alegre
Barcelona
Casa Ronald McDonald
Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)