Barça

“El Barça ha de mirar més a casa”

Toc d’atenció. Rivaldo lamenta que el club blaugrana s’ompli la boca del talent de la Masia però que no hagi apostat per futbolistes del planter en les darreres temporades i busqui reforços per a la plantilla de Valverde en altres equips

L’exjugador del Barça Rivaldo va criticar, en un acte publicitari, la política que ha seguit la direcció esportiva en les últimes temporades, sobretot a l’hora de mirar cap al filial. El brasiler lamenta que el club prefereixi buscar reforços al mercat abans que apostar per la gent de casa. “El Barça hauria de mirar més a la Masia i menys a l’exterior. Ha arribat Murillo, ara es parla de Rabiot i De Jong... jo crec que el club no necessita reforçar la plantilla amb jugadors de fora. Té una estructura excel·lent i s’hauria de centrar a impulsar joves talents”, va assegurar Rivaldo, que veu molt llunyanes les últimes grans apostes pel planter: “Sempre es parla de futbolistes com Xavi, Iniesta i Puyol, però ells ja no són al club... Des de llavors no hem vist futbolistes de qualitat que hagin vingut de la Masia.”

A més, l’exfutbolista no veu dramàtiques les paraules d’Ernesto Valverde sobre el seu futur la temporada que ve. “Em semblen paraules circumstancials més que una intenció real de deixar el club”, afirma el brasiler, que adverteix, però, que “els resultats determinaran el seu futur”. “Ara l’equip funciona i és candidat als títols, però si falla a la Champions un altre cop tornaran a aparèixer els dubtes”, va dir, i hi va afegir que el tècnic “no té motius per no ser feliç en una feina que és el somni de qualsevol entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)