Barça

Munir no continuarà i apunta a Sevilla

Mercat. El davanter del planter no renovarà i marxarà l’estiu que ve al Pizjuán amb la carta de llibertat

Després que la direcció esportiva del Barça decidís l’estiu passat recuperar Munir El Haddadi, que havia completat una bona temporada a l’Alavés, perquè fos el suplent de Luis Suárez, se li va oferir al davanter del planter la renovació del contracte, que acaba el 30 de juny del 2019. El que oferia el Barça al jugador estava molt lluny de les pretensions del futbolista, que, a més, ha vist aquests últims mesos com Ernesto Valverde comptava poc amb ell i preferia altres opcions, com ara que Messi fes de fals 9, quan Suárez va estar de baixa. Per aquests dos motius, Munir i el seu representant no van donar una resposta positiva a la direcció esportiva del Barça. A més, sospitaven que les intencions del club blaugrana eren renovar-lo per després posar-lo en el mercat i poder guanyar algun diner. Davant el silenci del davanter, la direcció esportiva blaugrana li va fer arribar una nova proposta de renovació abans que acabés el 2018 perquè el jugador pogués negociar el seu futur amb total llibertat. La resposta ha estat negativa i el club ja sap que Munir, que no va entrar en la llista de convocats per disputar l’últim partit de l’any contra el Celta, ha decidit no renovar i marxar del Barça amb la carta de llibertat.

El Sevilla

El Barça sap la decisió de Munir i també la saben altres clubs de primera divisió. Han estat uns quants els que s’han posat en contacte amb el representant del futbolista, però sembla que serà el Sevilla el pròxim destí del davanter internacional per Espanya. Així ho va assenyalar ahir la cadena COPE, que va assegurar que l’encara jugador blaugrana té ja signat un precontracte amb l’equip que dirigeix Pablo Machín. El Sevilla s’hauria imposat en la pugna al seu etern rival, el Betis, que també havia mostrat interès en un jugador molt cotitzat per la seva condició d’agent lliure.

Des del Barça reconeixen que la continuïtat de Munir al club la temporada vinent està pràcticament descartada, però diuen que no saben res d’un possible acord amb el Sevilla. També descarten que el jugador pugui marxar en aquest mercat d’hivern. Munir només estaria disposat a marxar si li donen la carta de llibertat i li paguen la part de contracte que li queda amb el club, i el Barça no pensa accedir a aquestes peticions.

Asseguren també en el club català que no donaran cap ordre a Ernesto Valverde perquè deixi de comptar amb Munir, com sí que ha fet, per exemple, la direcció esportiva del París Saint-Germain amb Rabiot, que queda lliure i tot indica que fitxarà pel Barça.

COTITZAT

El Betis i el Sevilla estaven entre els pretendents, però sembla que jugarà de blanc

EL BARÇA

Tot i la decisió del jugador, Valverde no rebrà ordres de no seguir comptant amb ell

Molt poca participació aquesta temporada

Munir El Haddadi i Paco Alcácer es van jugar l’estiu passat quin futbolista es quedava a la plantilla com a relleu de Luis Suárez. Va acabar quedant-se Munir, també perquè Alcácer, que ara triomfa a la Bundesliga, va rebre una bona proposta del Borussia de Dortmund. Munir ha tingut poca participació aquest curs. Ha participat en set partits de lliga, i ha estat només una vegada titular, contra el Leganés. Suma 147 minuts i ha marcat un gol, el de l’empat contra l’Athletic al Camp Nou. Sí que ha disputat Munir els 180 minuts de l’eliminatòria de copa contra la Cultural Leonesa, en què va marcar un gol en el partit de tornada. Pel que fa a la lliga de campions, ha tingut presència en dos partits, jugant com a titular contra el Tottenham. En total, a Europa, Munir ha jugat 65 minuts i no ha marcat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)