Barça

Entrenament multitudinari al Miniestadi

Jornada festiva. El primer equip del Barça s’ha exercitat sense Busquets però envoltat de l’afició més jove, que ha omplert les graderies del Miniestadi

El Miniestadi ha presentat una gran entrada per presenciar, un any més, l’entrenament a portes obertes que l’equip d’Ernesto Valverde fa aquest matí. Des de les 11 hores, la plantilla blaugrana s’exercita sobre la gespa del Miniestadi. I ho fa envoltada de l’afició més jove del Barça, que no ha deixat d’animar en cap moment. Entonant càntics, fent voleiar banderes blaugrana i amb pancartes demanant fotografies i autògrafs dels seus ídols, els més menuts han gaudit de valent de l’entrenament.

En l’aspecte esportiu, Valverde ha comptat amb tots els jugadors del primer equip disponibles excepte Sergio Busquets, baia a causa de malestar i vòmits. A més, també s’han entrenat Iñaki Peña, Miranda i Riqui Puig del Barça B.

Després de la sessió, els jugadors i el cos tècnic, acompanyats per les jugadores de Fran Sánchez i membres de la junta directiva visitaran diversos hospitals de Barcelona i rodalies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)