El Lió, als setzens de la copa

Triomf treballat. El conjunt de Bruno Génésio, farcit de suplents, pateix més del que s’esperava per vèncer el Bourges Foot de la quarta divisió francesa (0-2), al qual supera gràcies als gols de Terrier i de Mendy ja ben entrada la segona part

L’Olympique de Lió va patir ahir a la nit més del que s’esperava per assolir un bitllet per als setzens de final de la copa de França, en superar per 0-2 un combatiu Bourges Foot, de la quarta divisió, que va ser capaç d’aguantar l’empat inicial fins al minut 59, moment en què Terrier va obrir la llauna. L’equip de Bruno Génésio, que va alinear un equip farcit de suplents, va trobar així un premi més que merescut, ja que fins llavors el partit havia estat un monòleg del Lió, que tot i generar força ocasions de gol es va estavellar una vegada rere una altra contra el mur del Bourges Foot. Ja en el minut 4, Dembélé i Terrier, els jugadors més avançats dels de Génésio, van ser incapaços de completar amb èxit una ocasió claríssima, encetant un reguitzell d’errades en la rematada final que, per un moment, va semblar dur l’enfrontament a la sorpresa, i més quan el Bourges Foot, en el llançament d’un córner, va topar amb el travesser. Finalment, però, Terrier va calmar els ànims en el minut 59, en aprofitar una assistència de Mendy per superar Mokando, un cop que va provocar que l’equip de la vall del Loira avancés les seves línies per buscar l’empat. I malgrat generar un parell de bones ocasions, el que va tornar a marcar va ser l’Olympique de Lió, mitjançant Mendy, en el refús d’un xut al travesser de Dembélé (77’).