Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“No ha acabat la primera volta, no descarto a ningú”

El Barça va saltar sobre la gespa del camp del Getafe coneixent les ensopegades dels seus principals perseguidors en la lliga. Guanyar al Coliseum Alfonso Pérez significava donar un cop d’autoritat en la lliga i els blaugrana no ho van desaprofitar. Ara bé, que l’equip hagi ampliat les distàncies amb els seus rivals no vol dir un canvi de discurs. Ernesto Valverde, com també ho havia estat Luis Suárez, va mantenir la prudència perquè encara falta molta lliga per disputar-se. “No penso en els rivals. Encara no ha acabat la primera volta, no descarto cap rival, ni el Madrid ni els altres. Les matemàtiques no el descarten, tampoc l’Atlético de Madrid i el Sevilla”, va assenyalar.

El tècnic del Barça va admetre que conèixer els resultats era una pressió afegida per al seu equip contra un rival ja per si sol molt complicat. “Prevèiem un partit dur i així ha estat. Hem dominat en el primer temps però després ells ens han pressionat bé i també han tingut les seves ocasions. El camp estava difícil per sortir bé amb el joc. Però no era fàcil. En aquests camps també t’has de saber defensar”, va dir. Per Valverde, la clau era no sortir del partit perquè el Getafe té arguments ofensius per generar problemes, sobretot al contracop. “Era fonamental no sortir del partit. Els seus jugadors són forts defensivament en l’un contra un. Ens hem refet amb la pilota. En l’últim tram no hem tingut problemes i hem estat solvents.”

El gran protagonista del duel va tornar a ser Leo Messi, que es queda a només un gol dels 400 en la lliga. L’argentí va rebre elogis de Valverde, un cop més. “És un jugador total, fa gols, fa jugar, t’organitza el joc, fa assistències... La pregunta és on no seria decisiu Leo Messi.” Qui també va tenir una molt bona actuació és Arthur Melo, un jugador que va ajudar a mantenir el control del joc. “A Arthur no li crema mai la pilota. Sembla que li trauran, ens té a tots amb l’ai al cor, però després no l’hi poden treure”, va afirmar Valverde, que no va voler valorar profundament l’acció del gol anul·lat al Getafe.

EL PARTIT

“Prevèiem un partit dur i així ha estat. En aquests camps t’has de saber defensar”

MESSI

“És un jugador total, fa gols, fa jugar, t’organitza el joc, fa assistències...”

LA DISTÀNCIA

“Queda molt. Les matemàtiques no descarten el Madrid, l’Atlético o el Sevilla”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)