Barça

El protagonista

Jeison Murillo

Una estrena per girar full

Dues setmanes després de ser presentat com a jugador del Barça, un somni que no fa gaire ni imaginava, i amb una desena d’entrenaments completats amb els seus companys, el que almenys de moment és l’únic fitxatge d’hivern dels de Valverde, Jeison Murillo, es va estrenar ahir com a blaugrana. Havia tingut un cert marge, doncs, per intentar visualitzar el seu debut, però en tres minuts, els que van passar perquè el Llevant fes el primer gol, va comprovar que no seria gens plàcid. El colombià, que ha arribat cedit del València fins a final de curs, amb opció de compra, no jugava des del 30 d’octubre, precisament també en un partit de copa, en què els valencianistes es van imposar al camp de l’Ebro (1-2), i com tot l’equip, va veure’s del tot exigit des del principi, enmig, a més, d’una defensa gens habitual. I és que cap dels dos altres centrals disponibles del primer equip, Piqué i Lenglet, l’acompanyaven. El central català, de fet, no va ni viatjar i el francès es va quedar d’inici a la banqueta.

Murillo recordarà la data d’ahir, “agredolça” com ell mateix va reconèixer un cop acabat el partit, ja que més enllà de la derrota, tot i que l’eliminatòria queda del tot oberta, els blaugrana van mostrar una feblesa alarmant al darrere. Murillo no va ser el culpable dels gols rebuts, però sí que va aparèixer en totes dues accions. En el primer va veure com la centrada de Rochina li passava per sobre i després Cabaco guanyava la partida a Busquets i Chumi, el seu acompanyant a l’eix de la defensa, i en el segon, ni el del filial ni tampoc ell van estar contundents per frenar Borja Mayoral, que va rematar fàcilment.

Era tot just el cinquè partit oficial que Murillo disputava aquesta temporada, i va veure, a més, una targeta groga molt aviat, just en l’equador del primer temps, per una falta al mig del camp precisament a Mayoral. Amb pilota, el central de 26 anys no es va complicar, triant l’opció fàcil, per evitar ensurts. I més enllà dels gols, va mostrar-se intens i va corregir algun error puntual amb velocitat, una de les seves virtuts. També va mostrar ofici, com en una acció, a falta de deu minuts, en què anticipant-se de forma expeditiva dins l’àrea a la rematada de Borja Mayoral, un malson, va evitar el tercer gol del Llevant, just abans del de Coutinho, vital.

90
minuts jugats
15
pilotes recuperades
1
pilota perduda
7
pilotes refusades
2
faltes comeses
1
targeta groga
1
falta rebuda Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)