Barça

Vermaelen, a punt per tornar

Lesionats. El belga i Sergi Samper van fer ahir una part de l’entrenament amb el grup. S’espera que el central pugui estar disponible dijous vinent contra el Llevant

Després de la derrota contra el Llevant a la copa, el Barça va entrenar ahir pensant ja en el partit de diumenge contra l’Eibar. Va destacar la presència amb el grup de Sergi Samper i Thomas Vermaelen. Els dos futbolistes van fer una part de l’entrenament al mateix ritme que els seus companys i s’espera que puguin rebre aviat l’alta mèdica. En el cas de Vermaelen, els serveis mèdics esperen que el belga pugui estar a disposició d’Ernesto Valverde per jugar dijous vinent contra el Llevant el partit de tornada dels vuitens de final de la copa.

Vermaelen es va lesionar precisament contra el Llevant en el penúltim partit de l’any 2018, el 16 de desembre. El belga va patir la seva enèsima lesió muscular, un trencament en el bíceps femoral de la cama dreta. Es va preveure un temps de baixa d’un mes, que es complirà la setmana vinent.

Una vegada Vermaelen i Samper, que es va lesionar a finals d’octubre jugant contra la Cultural Leonesa a la copa, tinguin l’alta mèdica, només Rafinha i Umtiti estaran a l’infermeria. Amb el francès es treballa perquè pugui tornar quan torni la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)