Barça

“Em fixo en les coses bones de Coutinho”

Valverde en 9 frases.

EIBAR, UN GRAN RIVAL: “Té una identitat molt clara marcada per Mendilibar. Es l’equip que més pilotes roba a camp contrari, pressionen bé i amb convenciment.”.

EL RENDIMENT DE COUTINHO: “Ha fet grans partits amb nosaltres i esperem que ho segueixi fent. Em fixo en les coses bones, també de Dembélé o Arturo Vidal o els altres. L’altre dia va ser un partit difícil, esperem que li serveixi per fer un pas endavant.”.

EL FITXATGE D’UN DAVANTER: “Hem de valorar-ho. Amb la sortida de Munir tenim un espai i també amb la lesió de Rafinha, que podia jugar allà. El mercat està obert i ja veurem si pot venir algun jugador. Cal tenir en compte també el tema econòmic.”.

EL PERFIL DEL POSSIBLE 9: “Que es pugui adaptar ràpid, que pugui jugar ja. Com en el cas de Murillo.”.

NEYMAR I EL POSSIBLE RETORN: “Som molt taxatius a l’hora de parlar de jugadors d’un altre club. Neymar es un jugador de talla mundial però ningú m’ha dit res sobre això. Respectem el jugador i el PSG.”.

LA BONA TEMPORADA DE CUCURELLA: “Està fent una bona temporada, s’ho mereix. Es una bona noticia per ell, l’Eibar i per nosaltres. Ara s’està consolidant jugant d’interior, una posició que nosaltres la tenim coberta. Ell va anar allà per fer de lateral. Li va bé passar per les mans de Mendilibar, un tècnic que pressiona i es exigent. Clar que podria tornar.”.

EL PLANTER: “El que s’ha de fer amb els jugadors del planter es tenir paciència. L’equip del B ha canviat molt pel canvi de categoria, ara són molt joves. Han d’anar entrant a poc a poc, li ha passat a tots; Sergi Roberto, Xavi, Andrés. També poden sortir a fora i tornar però sembla que tots tenim pressa.”.

MESSI, A PUNT DEL GOL 400: “No sé què dir que no hagi dit ja. Es una xifra espectacular, impossible d’assolir per qualsevol d’aquesta sala. Esperem que caigui aviat. Són números d’escollit, a l’alçada d’un únic jugador segurament.”.

LES INQUIETUDS DE PIQUÉ: “Valoro molt positivament el que fa Piqué. Deien que això el podria distreure però està fent molt bona temporada.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)