Barça

Coutinho aprova amb nota l’examen de recuperació

Renaixement. El crac brasiler, titular contra tot pronòstic, completa un gran partit, en què va participar en els dos primers gols i va deixar detalls de la seva enorme qualitat tècnica

La titularitat de Coutinho va ser la gran sorpresa de l’alineació d’ahir de Valverde, que d’aquesta manera va semblar donar una segona oportunitat al brasiler després del seu naufragi a València. I Coutinho va respondre excel·lentment a la crida, erigint-se en un dels blaugrana més destacats. En primer lloc, per la seva participació vital en els dos primers gols de la tarda, ja que l’1-0 va néixer d’una gran combinació al primer toc entre Coutinho i Suárez, que no va desaprofitar l’ocasió per superar Riesgo amb un xut creuat. I en el segon, el brasiler va tornar a deixar molt ben situat l’uruguaià, que en aquesta ocasió va optar per donar continuïtat a la jugada assistint Messi, que va fer el seu gol 400 en la lliga.

Les dues aparicions de Coutinho en el resum de les millors jugades del duel, però, no van ser les dues úniques, ni molt menys, ja que a mesura que van anar passant els minuts es va apreciar perfectament com la seva confiança va anar augmentant, amb retallades i canvis de ritme fantàstics que van ser ovacionats pel públic, que, ja entrada la segona meitat, fins i tot va corejar el nom del brasiler. Sembla, doncs, que Ernesto Valverde ha aconseguit sumar un nou diamant a la causa. Ben tornat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)