Barça

El Barça, satisfet amb l’ús del VAR

Tot en ordre. El club reitera el seu suport a l’ús de la tecnologia en el futbol, malgrat les darreres crítiques, confirma que el Guangzhou ja ha pagat pel traspàs de Paulinho i es mostra tranquil pel que fa a la continuïtat d’Ernesto Valverde

Josep Vives, portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, va valorar ahir positivament els primers mesos del VAR en la lliga, en un moment en què diversos clubs, entre ells el Real Madrid, estan posant en dubte el seu funcionament. “El Barça sempre ha defensat l’ús de la tecnologia. Quan s’implanta una novetat, hi ha d’haver un rodatge perquè tothom s’hi adapti. Considerem que el VAR és una eina perfecta.” El portaveu de la junta, a més, va anunciar que el Guangzhou xinès ja ha fet efectiva la clàusula de compra obligatòria que va signar a l’estiu, quan va aconseguir la cessió de Paulinho. Tot i que Josep Vives no va voler parlar de xifres concretes al·ludint a una clàusula de confidencialitat, ja a l’estiu es va saber que el preu de traspàs del migcampista brasiler voreja els 50 milions d’euros.

Vives, d’altra banda, va anunciar la creació, a partir de l’1 de juliol, del Barça Studios, un nou projecte per impulsar els continguts audiovisuals que genera el club, i quan li van preguntar per la continuïtat de Valverde –que depèn que les dues parts s’asseguin per consensuar la renovació del contracte del tècnic per un any més–, Josep Vives es va mostrar optimista. “El club està molt content amb el tècnic. Estem tranquils. No hem fixat cap termini, ja que això seria afegir una pressió absurda.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)