Barça

Bartomeu es veu amb els presos polítics a Lledoners

Suport. El president del Barça aprofita una visita programada per presentar un projecte de la fundació del club per transmetre els seus ànims als presos polítics catalans

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va visitar ahir la presó de Lledoners acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu, Pau Vilanova. Els tres van tenir l’oportunitat de trobar-se amb els set presos polítics catalans que aviat seran traslladats a Madrid per a l’inici del judici contra el moviment independentista català.

Bartomeu es va veure amb Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Jordi Rull. Els hi va expressar tot el seu suport a nivell personal i també com a president del Barça i els hi va fer saber el seu desacord amb la presó preventiva que pateixen des de fa mes d’un any. També els hi va fer saber que des del club, com sempre han dit, des de la junta directiva esperen que tot el conflicte entre Catalunya i Espanya se solucioni a través del diàleg i la política.

Bartomeu, Cardoner i Vilanova es van poder veure amb els presos polítics catalans aprofitant una trobada que tenien pactada amb el secretari de mesures penals del Departament de Justícia de la Generalitat, Armand Calderó, per parlar d’un projecte en el que treballen l’esmentat departament i la Fundació del FC Barcelona. El projecte consisteix en treballar per al benestar dels fills i filles dels presos i, concretament, en ajudar als nois mentre els seus pares estan a la presó i també en com es produeix el retorn dels presos a la vida familiar, com torna a ser la relació entre pares i fills una vegada surten de la presó.

La trobada entre Bartomeu, Cardoner i Vilanova amb Armand Calderó ha servit també per planificar una nova visita dels representants del Barça a la presó de Lledoners, en la que explicaran el projecte a tots els presos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)