El Barça remunta amb contundència (3-0), però depèn dels despatxos

Amb la pilota no hi ha color. L’equip de Valverde supera el Llevant en un bon partit, però queda pendent de la resolució del cas Chumi, després que el club valencià hagi anunciat que denunciarà el que entenen que va ser una alineació indeguda del central del Barça B en l’anada

El Barça s’ha fet aquesta nit amb un bitllet per als quarts de final de la copa del Rei en superar el Llevant per 3-0, amb gols de Dembélé (2) i de Messi. Ara, però, falta per veure que succeeix demà als despatxos, ja que el Llevant ja ha anunciat que denunciarà el que el club considera que va ser alineació indeguda de Chumi, després de la informació publicada pel diari El Mundo.

Tot i fer-se amb el domini del partit des del xiulet inicial, el Barça ha trigat un quart d’hora en generar perill, en un xut llunyà de falta de Messi que Aitor Fernández ha enviat a córner. Més clara ha estat la següent, també de l’argentí, que ha vist com el porter, amb molta fortuna, evitava el gol en tocar la pilota amb la cama (25’). I a la tercera ha arribat l’1-0, en una recuperació de Messi que ha deixat tot sol Dembélé, que ha marcat amb força sort, ja que el refús del central li ha rebotat a la cama i ha acabat amb l’esfèrica dins de la porteria (30’). I només un minuts després l’extrem francès ha fet el segon, en una acció que de nou ha iniciat Messi. Dembélé, tot sol, ha regatejat el porter i l’ha superat amb un xut mossegat. I abans del descans el Barça hauria pogut sentenciar l’eliminatòria, però Messi (39’), Dembélé (42’) i Coutinho han fallat (45’) quan ho tenien tot de cara.

Messi sentencia

Amb la represa s’ha mantingut la dinàmica, amb un Barça molt superior que només necessitava marcar un gol més per deixar l’eliminatòria sentenciada. I aquest no ha trigat en arribar, mitjançant Messi, que ha completat una excel·lent jugada entre Dembélé i Semedo (54’). El gol ha acabat d’ensorrar el Llevant, que no ha marxat als vestidors amb un resultat força més contundent únicament pel desencert dels blaugrana en els metres finals. Les dues més clares, de Coutinho (62’) i de Dembélé (73’), però el brasiler ha xutat massa centrat i el francès desviat. Ja en el temps de descompte, Boateng ha rematat al pal, en el que podria haver estat el gol de l’honor. El Barça, damunt de la gespa, ha aconseguit un bitllet per als quarts de final. Veure’m demà que succeeix als despatxos.