Barça

Rosell ofereix 35 milions i l’Audiència rebutja la fiança

Sandro Rosell. L’expresident del Barça ha ofert la segona fiança més elevada de la història de la justícia espanyola, però l’Audiència no l’accepta perquè continua pensant que hi ha risc de fugida

Sandro Rosell ha ofert 35 milions d’euros com a fiança a canvi de la seva llibertat, però l’Audiencia Nacional l’ha rebutjada, segons una informació feta pública en les últimes hores pel diari El Mundo. L’expresident del FC Barcelona, reclòs des de ja fa més de 600 dies –el 25 de maig del 2017–, el rècord de tota la història judicial espanyola en un cas de presó preventiva sense que encara s’hagi celebrat el judici, ha ofert la segona fiança més elevada de la història, però l’Audiència no ha acceptat la petició. L’Audiencia Nacional al·lega que no pot acceptar la fiança proposada per la defensa perquè continua considerant que hi ha risc de fugida de Rosell.

Els 35 milions d’euros oferts per Rosell correspondrien a tot el patrimoni embargat de l’empresari i superarien en escreix els 20 milions d’euros de fiança estipulats en el seu dia per la mateixa Audiencia Nacional, que, tot i això, no ha decidit acceptar ara la fiança.

La major fiança de la història de la justícia espanyola va ser la pagada en el seu moment per Ángel de Cabo, en el cas de Viatges Marsans i Nueva Rumasa. Aleshores es van pagar 50 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)