El Barça pateix però suma els tres punts contra el Leganés (3-1)

Barça. Els blaugrana s’han deixat empatar el gol inicial de Dembélé però Suárez, amb un gol de murri, i Messi han donat els tres punts als de Valverde

Victòria treballada del Barça, que ha patit en els últims minuts tot i fer una bona primera part contra el Leganés, el primer equip que va guanyar als de Valverde aquesta temporada. El partit es presentava diferent, tenint en compte que les rotacions de Valverde han deixat Leo Messi d’inici a la banqueta. El Barça ha sortit a resoldre el matx aviat, i amb una bona pressió ha aconseguit dominar el Leganés en tot moment. Els blaugrana s’han apropat amb perill a la porteria de Pichu Cuéllar i Dembélé, en el minut 32, ha obert la llauna després d’una gran jugada col·lectiva i una gran assistència de Jordi Alba. EL gol feia justícia al que s’havia vist, i el Barça ha arribat al descans amb el partit controlat tot i que només un gol d’avantatge.

En la represa, però, els blaugrana no han sortit tan intensos i, tot i que Coutinho podria haver fet el segon amb un fort xut, el Leganés ho ha aprofitat per empatar amb un gol de Braithwaite en la primera jugada d’atac perillosa dels madrilenys. Amb Mesis ja sobre la gespa però Dembélé al vestidor després de fer-se mal al turmell, Luis Suárez ha fet el 2-1 en aprofitar un mal rebuig de Cuéllar a un fort xut de Messi des de fora l’àrea. En els últims minuts, el Leganés ha buscat l’empat però Messi, en el temps afegit, ha sentenciat amb el 3-1 gràcies a una jugada de combinació i un xut potent amb la dreta. Al final, tres punts més al sarró i els de Valverde ja poden pensar en el partit de copa de dimecres al Sánchez Pizjuán.