Barça

Cas Chumi: el TAS resol avui

Tercera etapa. Després que els comitès de competició i d’apel·lació desestimessin els seus recursos per haver estat presentats fora de temps, el Llevant en va enviar ahir un altre al Tribunal d’Arbitratge Esportiu, que s’espera que es pronunciï aquest matí

Després de veure com el comitè de competició i el d’apel·lació desestimaven els seus respectius recursos per una suposada alineació indeguda de Chumi en el Llevant-Barça de copa, l’entitat granota va seguir ahir els passos previstos i va presentar un recurs al Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS), a banda de sol·licitar com a mesura cautelar la suspensió de la competició de la copa fins que aquest recurs sigui resolt. El principal problema, és clar, és el temps, ja que ahir mateix ja es va disputar el primer partit dels quarts de final, el Getafe-València, el que ha provocat que el TAS hagi decidit posar el fil a l’agulla com més aviat millor, fins al punt que s’espera que avui al matí mateix ja resolgui el recurs presentat pel Llevant, que espera que en aquesta ocasió es consideri que hi va haver alineació indeguda de Chumi, cosa que provocaria que el Barça quedés eliminat i que l’equip granota fos el que s’enfrontés al Sevilla en els quarts. El Llevant, que va veure com els seus dos recursos anteriors eren desestimats per haver estat presentats fora de temps, basa el seu nou recurs en un laude arbitral que confirma una resolució FIFA anterior en la qual s’establia que, en un supòsit d’alineació indeguda, el termini de prescripció preval sobre el breu termini que estableix el reglament de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)