Barça

“Serà molt estrany”

Retorn al Pizjuán. Lenglet trepitjarà avui la que va ser casa seva durant dos anys, en què destaca que va aprendre a tots els nivells, i avisa també dels perills de l’equip andalús

“El que em va canviar molt va ser el Sevilla. Era el primer cop que sortia de casa i vaig aprendre força coses no només sobre futbol, sinó també de la vida.” D’aquesta manera, i en una entrevista concedida al diari Abc de Sevilla, Clement Lenglet parla del que va suposar per a ell el seu pas durant dues temporades pel Sánchez Pizjuán, que avui trepitjarà per primer cop com a rival defensant la samarreta del Barça. 35,9 milions d’euros va pagar el club blaugrana a l’estiu pel seu fitxatge –la clàusula de rescissió més l’IPC corresponent–, que amb el pas dels mesos s’ha confirmat com tot un encert, ja que el francès no només ha complert les expectatives que ja s’apuntaven després del bon rendiment ofert en el conjunt andalús, sinó que les ha superat.

De cara a aquest retorn a Sevilla, Lenglet reconeix que “serà molt estrany i especial per l’ambient, per entrar al vestidor visitant o escoltar l’himne com a rival”, i té clar també alguns dels perills amb què es trobaran els blaugrana: “Jugar contra el Sevilla sempre és difícil. Ho dic jo i ho diu tothom que hagi jugat al Sánchez Pizjuán. Serà el primer cop com a rival, però sé que ho donaran tot. Sincerament, veig l’eliminatòria complicada per als dos equips”.

Entrant més en detall, avisa també del gran moment que travessa un dels jugadors als quals haurà d’intentar frenar, el seu compatriota Ben Yedder, un dels excompanys amb qui manté més relació: “És un davanter d’una gran qualitat i als últims metres té moltíssim perill. Caldrà vigilar-lo de prop.”

LA FRASE

Jugar contra el Sevilla sempre és difícil. Ho dic jo i ho diu tothom que hagi jugat al Pizjuán
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)