Barça

El comitè de competició obre expedient a Chumi

Cas Chumi. La jutgessa única ha iniciat un procediment disciplinari contra el jugador i el Barça després de la nova denúncia del Llevant

Nou capítol en el polèmic cas Chumi. La jutgessa única de competició, Carmen Pérez, ha decidit obrir ara un procediment disciplinari tant al FC Barcelona com a Juan Brandariz Chumi per possible incompliment de sanció. La jutgessa del comitè de competició ha sol·licitat iniciar els tràmits d’un procediment extraordinari per una possible infracció de la norma esportiva general. La decisió de Carmen Pérez arriba després de la nova denúncia presentada pel Llevant. Aquesta denúncia és diferent de la presentada en el seu dia pel club presidit per Francisco Catalán. Sempre a falta que prosperi el procediment disciplinari i a falta també de resolució, el futbolista del Barça B s’exposaria a una duríssima sanció d’entre 2 i 5 anys per incompliment de la norma.

Aquesta no va ser l’única novetat de tot el cas Chumi en el dia d’ahir. Ja a primera hora del matí, el tribunal administratiu de l’esport (TAS), reunit amb caràcter d’urgència, va denegar la mesura cautelar presentada pel club granota, que pretenia paralitzar la copa del Rei. El TAS va refusar aturar la competició tal com sol·licitava el club valencià i el Sevilla-Barça de quarts de final d’ahir al Sánchez Pizjuán es va disputar amb absoluta normalitat tal com estava previst en un inici. El TAS, però, encara tardarà uns dies a donar un veredicte final en tot aquest cas.

De moment, el comitè de competició i el comitè d’apel·lació han donat la raó al Barça entenent que el Llevant havia presentat fora de termini la denúncia per possible alineació indeguda de Chumi.

LA COPA, ENDAVANT

Ahir al matí, el TAS va refusar la cautelar del Llevant que volia aturar la copa

NOVA DENÚNCIA

El Llevant ha presentat una altra denúncia per incompliment de sanció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)