Barça

Umtiti fa part de l’entrenament amb el grup i Messi es queda al gimnàs

Novetat. La plantilla blaugrana ha tornat a la feina amb la novetat del central francès, que s’ha marcat el partit a Lyon com una possible data per al seu retorn però amb l’absència del crac argentí, que torna a ser dubte per jugar diumenge a Bilbao

La plantilla del Barça ha tornat a la feina aquest matí per preparar el partit d’aquest diumenge a San Mamés i ho ha fet amb la gran novetat de Samuel Umtiti, que continua recuperant-se dels seus problemes al genoll esquerre, però que ha fet part de l’entrenament amb el grup. El central francès, baixa des de fa mesos, ha assegurat recentment que s’ha marcat l’objectiu d’intentar estar a punt per al partit de Champions a Lyon del proper 19 de febrer. Qui no s’ha exercitat i s’ha quedat al gimnàs, és Leo Messi, que va jugar el tram final del partit de dimecres contra el Madrid i torna a ser dubte per enfrontar-se d’aquí a dos dies a l’Athletic, en un duel en què ja podria tornar Ousmane Dembélé. A més del porter del filial Iñaki Peña i dels seus companys al Barça Wague i Dani Morer, també ha participat en la sessió el porter del juvenil A, Arnau Tenas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)