Barça

A un gol d’un nou rècord

A domicili. Si el Barça marca a San Mamés encadenarà 33 partits de lliga com a visitant veient porteria, cosa que no ha aconseguit mai; entre 2012 i 2013 la ratxa golejadora es va aturar en els 32 desplaçaments

El Barça és l’equip més golejador de la lliga (60 dianes), ha marcat en totes les jornades i si ho fa també avui a San Mamés assolirà un rècord històric del club, com seria el de més partits de lliga seguits com a visitant veient porteria. Fa dues setmanes a Montilivi, on van marcar Semedo i Messi, els blaugrana van igualar la que fins llavors era la millor ratxa de jornades a fora marcant, aconseguida entre el gener del 2012 i el setembre del 2013, amb tres entrenadors diferents –Pep Guardiola, Tito Vilanova i Gerardo Martino– i que es va quedar en 32 partits. Avui, el conjunt de Valverde té l’oportunitat de superar-la. Des de la visita a Màlaga en la jornada 31 de la lliga 2016/17, amb una derrota sense marcar (2-0) que va costar el títol, el Barça sempre ha fet almenys un gol en els seus desplaçaments de lliga. Ho va fer en les tres últimes sortides d’aquell campionat, encara amb Luis Enrique a la banqueta, en totes les de l’última lliga –l’única jornada sense marcar va ser al Camp Nou contra el Getafe (0-0)–, i en les deu d’aquesta lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)