Barça

Valverde: “Esperem que Umtiti ens acompanyi ben aviat”

Solidari. El tècnic blaugrana ha parlat del possible retorn del central francès en l’acte d’entrega dels diners recaptats per la venda del llibre ’Relats solidaris’ en benefici a l’ONG Proactiva Open Arms

El retorn de Samuel Umtiti és cada cop més a prop però Ernesto Valverde no ha volgut posar encara una data per la reaparició del francès, que ha començat a entrenar-se amb el grup després de caure lesionat al cartílag del genoll esquerre. “És possible i esperem que Umtiti ens acompanyi aviat. No sabria dir si podrà ser dissabte, dimarts o més enllà. S’han de valorar moltes coses, no només si està sa. També cal veure si té ritme i com està amb la resta de companys”, ha assegurat Valverde. El Txingurri ha parlat del francès i de l’actualitat del Barça en l’acte d’entrega dels diners recaptats per la venda del llibre Relats solidaris, escrit per diversos periodistes esportius de Catalunya i de l’estat i apadrinat per l’entrenador del Barça, en favor de Proactiva Open Arms. L’acte, al qual ha assistir Jordi Cardoner, vicepresident del Barça, s’ha fet a l’Antiga Fàbrica Damm i s’ha fet entrega d’un xec de 47.575 euros a la fundació que presideix Òscar Camps, i que treballa per rescatar del mar les persones migrants que intenten arribar a Europa a través del Mediterrani.

Ernesto Valverde també ha parlat sobre Leo Messi, a qui veu “molt bé” físicament. “S'ha entrenat avui perfectament i no puc dic massa més perquè està molt bé”, ha assegurat el tècnic blaugrana. Preguntat sobre el polèmic gol anul·lat a l’Ajax en el partit contra el Madrid a la Champions League. Valverde no s’ha volgut mullar. “Jo què sé si és gol! No ho sé, però no ens preocupa massa el Madrid i la resta d’equips. Nosaltres ens preocupem de nosaltres. El VAR està allà i sabem com són aquestes coses. Sempre hi haurà jugades polèmiques”, ha assegurat.

Valverde, agraït

A més, el tècnic blaugrana s’ha mostrat feliç per la seva col·laboració amb el projecte i amb la feina de l’ONG Proactiva Open Arms. “L’agraïment va més enllà per haver pogut col·laborar amb una cosa que traspassa una mica el dia a dia. Els agraeixo que facin aquest món una mica més habitable. Quan em van dir que havia estat escollit em vaig quedar una mica sorprès, però em va encantar. Admiro aquests herois”, ha sentenciat Ernesto Valverde. Per la seva banda, Òscar Camps, president de Proactiva Open Arms, ha agraït a patrocinadors i col·laboradors els diners recaptats i ha tornat a criticar que l’Estat espanyol tingui el vaixell retingut al port de Barcelona. “Fa un any teníem el vaixell retingut a Itàlia. Ara el tenim retingut per un ministre espanyol. Hem pogut rescatar gairebé 3.000 vides aquest any”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)