Barça

Cillessen ja fa treball específic sobre la gespa

Entrenament. El porter holandès, en plena recuperació per una lesió al soli, ha realitzat treball específic de camp durant la sessió d’entrenament del Barça

Jasper Cillessen ha fet avui un pas més en la seva recuperació i ha realitzat ja treball específic de camp sobre la gespa del camp 2 de la ciutat esportiva Joan Gamper, on s’ha entrenat l’equip d’Ernesto Valverde. El porter holandès es va fer un trencament al soli de la cama dreta després de l’eliminatòria dels quarts de final de la copa del Rei contra el Sevilla i 14 dies després de la seva lesió, comença a trepitjar gespa.

En la sessió va participar de nou Samuel Umtiti i Iñaki Peña, porter del Barça B, a més de Riqui Puig i Carles Pérez, del filial.

L’equip es tornarà a exercitar demà divendres a partir de les 18 hores, últim entrenament abans de jugar contra el Valladolid. Abans, Valverde parlarà en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)