Barça

Jorge Cuenca serà blaugrana dos anys més, fins al 2021

Barça B. El conjunt blaugrana renova un dels centrals esquerrans més prometedors del continent que acabava contracte el proper juny

El Barça no vol que se li escapi una de les peces més preuades del seu futbol base i ha arribat a un acord per la renovació de Jorge Cuenca. El central, de 19 anys, acabava el seu contracte el proper 30 de juny, tot i que tenia tres anys opcionals més, i ha decidit ampliar el seu vincle fins el 2021. Aquest acord és pot ampliar també a dues temporades més. El central manté la clàusula de rescissió de 30 milions d’euros tot i que pujarà als 100 en cas d’ascendir al primer equip.

Cuenca ha tingut un protagonisme decreixent al llarg d’aquest curs: titular indiscutible al principi, ara desplaçat en l’onze inicial. La temporada passada a la segona divisió A va jugar el 42% dels minuts disponibles mentre que aquesta temporada n’ha disputat al voltant del 70%. Cuenca és un dels centrals esquerrans joves més prometedors al futbol europeu; tot i que no ha estat convocat cap vegada amb el primer equip, va viatjar en la gira de pretemporada als Estats Units a les ordres de Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)