Barça

“La sintonia era bona i tot ha estat natural”

Valverde. Es mostra satisfet per la seva renovació i espera que serveixi per donar més estabilitat a l’equip i al club en el tram decisiu que arriba

Molts barcelonistes es van llevar divendres amb la notícia de l’acord de renovació d’Ernesto Valverde. Era esperada per molts i potser s’havia allargat massa tenint en compte els discursos públics de les dues parts implicades. “La sintonia amb el club era bona i tot ha sortit de manera natural. El club em va proposar la renovació fa un temps, i ens vam donar un temps per madurar-ho”, va assenyalar el tècnic. Valverde va confirmar que la bona relació amb els jugadors també ho havia fet tot més fàcil i va admetre que si ho havien anunciat ara també era per donar tranquil·litat al club i a l’equip ara que arriba el tram decisiu. “He tingut en compte que l’estabilitat ens va bé, i el soroll excessiu és inestable.”

El tècnic, però, va reconèixer que possiblement la seva continuïtat al final la marcaran els resultats però es va mostrar satisfet perquè confien en ell per aconseguir-los. D’aquesta temporada i mitja, Valverde es queda amb els títols i els moments especials “com ara el comiat de l’Andrés (Iniesta)”. El seu pitjor moment, les derrotes, perquè en el Barça s’“amplifiquen molt i tenen un cost però s’han d’assumir”.

Valverde, però, ara es vol centrar en la competició perquè arriba el tram decisiu de la temporada, on es juguen el futur en la copa i la Champions i no complicar-se la lliga. “Comencem una seqüència de partits on ens juguem tres competicions. La millor manera d’afrontar aquest període és amb una victòria. Ens fa falta. Venim de dos empats i volem tornar a guanyar. És fonamental”, va dir. Com que cal “filar prim” en aquests partits decisius, no va voler aclarir si farà jugar Umtiti contra l’Olympique de Lió. “Tenim marge per decidir. Ha jugat molt poc des de fa molt de temps i afronten partits importants. Esperem que estigui bé, no sé per a quan, però esperem que estigui bé.”

No el preocupa tampoc que des de Madrid ja comencin a fer campanyes després de situar-se a sis punts. “Por? Per què? Per anar primers a la lliga?”, es va preguntar, irònicament.

LA RENOVACIÓ

He tingut en compte que l’estabilitat ens va bé i el soroll excessiu és inestable

CALENDARI

Comencem una seqüència de partits on ens juguem les tres competicions. Ens fa falta guanyar

Elogis per a Todibo i De Jong

Ha transcendit que Todibo està sorprenent en els entrenaments i que Valverde li veu bones condicions. Ho va confirmar però demana calma. “M’agradaria veure’l perquè veiem que té qualitats. És fort, ràpid i potent, i colpeja bé la pilota. Està causant una bona impressió; però una cosa és entrenar-se i l’altra, competir.” També va tenir elogis per a De Jong. “Es compromet amb el joc. No li crema la pilota, s’enfronta bé al rival i assumeix responsabilitats tot i ser jove.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)