Barça

Un Barça espès supera el Valladolid per la mínima

Fluixos. Els blaugrana han fet un primer temps horrible i Messi només ha pogut batre Masip des del punt de penal. L’argentí n’ha fallat un altre

El Barça s’ha retrobat amb la victòria en la lliga contra el Valladolid després de dos empats consecutius i pot afrontar l’exigent calendari de les properes setmanes amb una mica més de tranquil·litat però sense excessives confiances perquè el partit dels blaugrana ha estat molt fluix. Sense idees i molta espessor, només s’han imposat gràcies a un gol de penal de Messi, que n’ha fallat un altre a les acaballes del duel.

Pensant en el retorn a la champions de dimarts contra l’Olympique a Lió, Valverde ha fet alguns canvis en l’onze inicial. El més sorprenent, la inclusió de Boateng com a davanter centre en el lloc de Luis Suárez i la presència d’Aleñá a l’interior esquerre. Rakitic, peça clau pel tècnic, també ha descansat mentre que Coutinho també ha estat suplent. En la defensa, Vermaelen per Lenglet ha estat la principal novetat.

El Barça no s’ha trobat còmode sobre la gespa i ha estat molt espès durant un primer temps molt fluix, en que amb prou feines han generat perill sobre la porteria defensada per l’ex blaugrana Jordi Masip. Cap ocasió clara i només dues rematades, de Boateng i Dembélé, en una primera meitat realment per oblidar. El Barça només ha pogut avançar-se en el marcador gràcies a un penal de Míchel sobre Piqué que Messi ha transformat després d’un contracop liderat pel defensa català.

Els blaugrana han millorat una mica en el segon temps i en els primers minuts ja haurien pogut fer el segon en dues ocasions consecutives de Messi i en una mà a mà contra Masip que Boateng no ha sabut resoldre. Poc després ha deixat el camp i ha entrat Luis Suárez. Valverde volia la sentència. I l’ha tingut l’uruguaià quan s’ha quedat tot sol davant Masip després d’una errada defensiva però ha fallat inexplicablement. Valverde ha tornat a moure la banqueta i ha fet entrar Coutinho per Dembélé i poc després a Rakitic per Aleñá. El segon gol es resistia i ha pogut arribar després que l’àrbitre hagi xiulat un altre penal, molt clar, de Olivas, que ha escombrat Coutinho. Masip, però, ha endevinat el xut de Messi.

En els últims minuts, l’argentí hauria pogut tornar a marcar amb una rematada que ha fregat el pal però el marcador ja no s’ha mogut més. Dimarts contra l’Olympique de Lió el Barça hauria de millorar molt el seu joc si vol tornar a casa amb un bon resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)