Barça

Umtiti rep l’alta i viatjarà a Lió

Recuperat. El central francès ha entrat a la llista de convocats pel partit d’anada de vuitens de la Champions League contra el Lió. Vermaelen, baixa per una sobrecàrrega

Samuel Umtiti és la principal novetat de la llista de convocats que ha donat Ernesto Valverde pel retorn del Barça a la Champions. El central francès, que no juga des del passat 24 de novembre per problemes al cartílag del seu genoll esquerre, ha entrat en la convocatòria de 21 homes que viatjaran demà a terres franceses per jugar, dimarts al vespre, l’anada dels vuitens de final de la Champions League contra l’Olympique de Lió.

A la llista de Valverde, a més d’Umtiti, també hi són els porters del Barça B Ezkieta i Peña, i el lateral Wague. Les absències de la llista són els lesionats Cillessen, Arthur, Rafinha i Vermaelen. El defensa belga, titular contra el Valladolid, té una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)