Barça

Genesio: “Quan més s’acosta el partit, més sento que som favorits”

Champions League. L’entrenador del Lió no amaga la seva confiança en el seu equip ni la seva devoció per Messi i Pep Guardiola

L’entrenador de l’Olympique Lyonnais , Bruno Genesio, s’ha mostrat optimista un dia abans del partit d’anada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions League que el seu equip disputarà contra el Barça. “Paradoxalment, quan més s’acosta el partit, tinc més la impressió de què som favorits. Hem de ser moderats. Podem fer-ho, hem demostrat que podem elevar el nivell contra els grans equips. Però també hem de tenir humilitat”, ha assegurat.

El tècnic ha recordat que el seu Lió no va perdre en la fase de grups contra el Manchester City de Pep Guardiola. Un equip que, segons ell, té un joc similar al del Barcelona, però amb un matís: “ells, a més, tenen un jugador fora del que és normal”, ha dit, en referència a Messi. Genesio, que va veure la victòria del Barça contra el Valladolid de dissabte passat, considera que l’argentí és “un geni” i s’ha mostrat convençut que demà farà un bon partit. El francès considera “obsolet” defensar el 10 blaugrana amb un marcatge individual, per la qual cosa prefereix poblar el centre del camp per reduir els seus espais.

Genesio no podrà comptar amb Nabil Fekir, sancionat, una baixa que notarà el seu equip. “És el nostre capità, el nostre líder tècnic. És difícil jugar sense ell, sobretot a casa, on pot ser molt decisiu. En aquest tipus de partits és molt bo, però crec que un equip ha de ser capaç d’afrontar les absències”, ha subratllat. L’entrenador del Lió té clar el seu onze, encara que està pendent de l’estat de forma de Tanguy Ndombele i de Jason Denayer.

Sobre Samuel Umtiti, que va estar sota les seves ordres al centre de formació del Lió i que tornarà a la convocatòria del Barça després de mesos d’absència per lesió, ha manifestat que: “Sento orgull d’haver participat en la seva eclosió.” Per altre banda, no ha dubtat a qualificar-se deixeble de Guardiola, el seu entrenador preferit per davant de Carlo Ancelotti i de Jürgen Klopp. “És el millor perquè sap trobar el bon lloc als seus jugadors i inventar principis de joc. Ha guanyat on ha anat”, ha destacat sobre el català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)