Barça

Un Barça desencertat en la rematada no passa del 0-0 contra l’Olympique de Lió

Tot obert. Els blaugrana signen un bon partit en l’anada de la Champions, però són incapaços de marcar, el que deixa l’eliminatòria pendent del partit del Camp Nou

25 xuts. Zero gols. Aquesta estadística resumeix perfectament el que ha succeït aquesta nit a Lió, en què el Barça no s’ha endut el gran premi de marcar a domicili en una eliminatòria de la Champions pel seu desencert en els metres finals, un 0-0 que, tot i no ser un mal resultat per als blaugrana, els obliga a vèncer al Camp Nou, ja que qualsevol empat amb gols el deixaria fora.

El Barça ha encetat el partit concentrat, intens i pressionant molt amunt, i abans del primer minut ha pogut fer el 0-1, en un xut creuat de Dembélé. El Lió, però, ha respòs, i en el minut 5 Aouar ha obligat Ter Stegen a fer la primera aturada de mèrit. I la millor ocasió dels locals ha arribat tot seguit, en un obús de Terrier des de la frontal que, després que el desviés Ter Stegen, s’ha estavellat en el travesser (9’). Tot i aquests dos ensurts i a l’estil atrevit del Lió, el Barça ha estat l’amo del primer temps, en què ha recuperat un munt de pilotes en la zona de sortida dels francesos. L’oportunitat més clara dels blaugrana ha estat per a Dembélé, que després d’una gran acció individual ha xutat al cos del porter local. I el francès també ha tingut la darrera ocasió, en un fort xut des de la frontal que ha sortit fora per ben poc.

Sense encert

Després de la represa el Lió ha fet una passada enrere, conscient que en el primer temps havia deixat massa espais, una actitud que ha facilitat el control del Barça, que a poc a poc s’ha anat acostant amb perill a la porteria d’Anthony Lopes. La primera ocasió ha estat per a Luis Suárez, que no ha sabut resoldre una bona assistència de Messi (62’). I molt més clara ha estat la següent oportunitat, en una passada enrere de Jordi Alba que Suárez ha enviat fora amb una rematada acrobàtica (70’). Tot seguit ha estat el torn de Coutinho, en un xut llunyà que ha desviat Lopes (75’). I el porter local també ha estat el protagonista en la següent ocasió del Barça, un xut de Sergio Busquets (85’). Tocarà resoldre al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)