Barça

Els precedents amb 0-0 en l’anada són favorables

Falta de punteria. El Barça es queda sense marcar per primer cop en la Champions aquesta temporada i repeteix el resultat de fa deu dies a San Mamés. Amb tot, la història acompanya

Vint-i-cinc xuts del Barça contra la porteria del portuguès Anthony Lopes i cap gol. L’equip de Valverde no va poder complir el seu objectiu de marcar almenys un gol fora de casa i ara tot es decidirà el 13 de març al Camp Nou.

Aquesta és la primera vegada aquesta temporada que el Barça es queda sense marcar a Europa –ho havia fet en els sis partits anteriors (14 gols a favor)– i és el segon 0-0 dels blaugrana aquest curs, després de l’empat recent també sense gols a San Mamés, en aquell cas en la lliga, el 10 de febrer. Sequera preocupant del Barça de cara a barraca. Dos únics gols en els últims quatre partits oficials.

Amb tot, hi ha una dada per a l’optimisme. Sempre que el Barça ha empatat 0-0 en el partit d’anada en la copa d’Europa o en la Champions, ha acabat superant l’eliminatòria. Ho va fer contra el Voest Linz i el Feyenoord als anys 70, i també contra el Benfica la temporada 2005/06. L’últim precedent és del curs 2011/12. Aquella temporada el Barça va empatar sense gols a San Siro i, en la tornada al Camp Nou, els blaugrana van guanyar per 3-1, amb dos gols de Messi i un altre d’Iniesta. Posteriorment el Barça cauria eliminat contra el Chelsea en les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)