Barça

Tensió i enfrontaments a la graderia blaugrana a Lió amb els Boixos Nois

Incidents. A l’acabar el partit contra el conjunt francès, els seguidors radicals del Barça, que van encendre diverses bengales, van fer càntics molt ofensius contra Laporta. La resta de l’afició va respondre amb xiulets i es van veure algunes corredisses

Un cop acabat el partit de dimarts a l’Olympique de Lió i mentre els més de 1.000 aficionats blaugrana que van assistir-hi van haver d’esperar a marxar de la graderia al voltant de tres quarts d’hora, per motius de seguretat, es van produir diversos incidents i moments de molta tensió entre un grup de Boixos Nois i la resta dels aficionats. Al sector que ocupaven al voltant d’una cinquantena d’ultres, i on durant tot el partit havia lluit també una bandera espanyola de grans dimensions amb l’escut del Barça, es va encendre una bengala -ja se n’havien encès altres abans i durant el partit- i es van proferir diversos càntics, molts d’ells ofensius contra l’expresident del club, Joan Laporta, desitjant-li fins i tot la mort. La resta dels aficionats van replicar amb sonors xiulets i crits de “Visca el Barça i Visca Catalunya” i “Llibertat” també hi va haver una sèrie d’intercanvis dialèctics i d’insults. Davant d’això, diversos Boixos Nois van proferir amenaces a alguns aficionats i també hi va haver alguna corredissa, que no va anar a més gràcies a la intervenció de les forces de seguretat. Durant el dia, el grup radical, molt més nombrós respecte a anteriors desplaçaments, ja s’havia deixat veure al centre de Lió i alguns dels seus integrants van protagonitzar algun incident al metro de Lió, mentre es desplaçaven a l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)