Barça

El Barça acusa la Prefectura de Policia de Lió i al Lió de vendre entrades unilateralment a una vintena de radicals blaugrana

Comunicat. El club blaugrana deixa clar el seu posicionament en contra que els radicals detectats entressin a l’estadi i farà una queixa a la UEFA per la decisió presa pel club francès i la Prefectura de la Policia de Lió

El Barça ha fet un comunicat de resposta als fets protagonitzats per un grup d’aficionats radicals en el desplaçament de dimarts al camp de l’Olympique de Lió i entre els punts que tracta, n’hi ha un en què assegura que va ser la Prefectura de la Policia de Lió la que va decidir vendre entrades de localitats a aproximadament un grup d’una vintena d’aficionats radicals, que havien viatjat sense entrada, justificant evitar riscos majors, tot i el posicionament en contra del club blaugrana, que farà una queixa a la UEFA. Aquests són els punts detallats del comunicat:

Dimarts, a primera hora de la tarda, els Mossos d’Esquadra i la Prefectura de la Policia de Lió van detectar la presència a la ciutat d’un grup d’aproximadament 20 aficionats radicals, que havien viatjat pels seus propis mitjans, al marge de l’operativa de desplaçament organitzat pel Club, i sense entrada per al partit.

El FC Barcelona, informat d’aquesta circumstància, es va posicionar en contra de l’accés d’aquest grup a l’estadi, posicionament totalment avalat per la UEFA.

De manera unilateral, i justificant riscos majors, la Prefectura de la Policia de Lió va decidir acordar amb l’Olympique la venda de localitats a aquest grup d’aficionats, i la seva ubicació a la zona dels socis i aficionats del FC Barcelona.

Davant d’aquests fets, el FC Barcelona traslladarà de manera immediata una queixa formal a la UEFA.

Així mateix, el FC Barcelona continuarà treballant per millorar els seus processos i mecanismes de control d’accés als desplaçaments del primer equip, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, en línia amb el seu compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència associada al món de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)