Barça

Laporta torna a mostrar-se molt crític amb la directiva i lamenta els incidents de Lió

Acusació. L’expresident del Barça creu que haurien de ser els dirigents els que donen la cara en situacions polèmiques, com ha fet Piqué amb el Madrid pel tema de l’arbitratge en la final de la copa de bàsquet, i també afirma que alguns radicals es van desplaçar a França amb autocars del club

Com gairebé sempre que parla, Joan Laporta aprofita per mostrar-se molt crític amb l’actual directiva i avui, després de la presentació del World Soccer Congress, no ha estat una excepció, opinant de diversos temes de l’actualitat del club blaugrana.

D’entrada, Laporta s’ha mostrat d’acord amb les paraules de Piqué sobre el Madrid, en què criticava la postura del club blanc arran de la polèmica arbitral pel que va passar diumenge en la final de copa de bàsquet: “Comparteixo els seus discursos i han de respectar-se. És una opinió vàlida, d’un professional, que es manifesta, i això és bo”. De totes maneres, lamenta que aquest paper no l’assumeixin els directius: “Que hagi de sortir un jugadors, com en d’altres ocasions un entrenador, a defensar els interessos del club o el seu posicionament, no és el més adequat. El que seria desitjable és que els directius sortissin a donar la cara pel club en situacions que generen conflicte, però aquí per norma general s’opta per callar com a resposta. Penso que és una equivocació i provoca que siguin els jugadors els que surten a fer unes funcions que no li corresponen”.

També ha parlat del que va passar ahir a Lió, en què alguns radicals blaugrana van fer càntics contra ell i fins i tot li van desitjar la mort, i hi ha va haver diversos episodis de molta tensió amb la resta d’aficionats. De fet, acusa que alguns dels radicals es van desplaçar amb autocars organitzats pel club, tot i que aquesta mateixa tarda, el mateix club ho ha desmentit i ha denunciat que va ser la Policia de Lió i el que club francès qui va facilitar entrades a una vintena de radicals que no en tenien: “És molt greu perquè he rebut trucades d’aficionats i amics que s’han sorprès per com van arribar i van aconseguir les entrades i a més, veure com van atemorir la resta d’aficionats. Se li ha de preguntar al club perquè passa això, per què van arribar en autocars que va organitzar el mateix club. Penso que és molt greu que hi hagi grups violents que es dediquen a espantar la teva pròpia afició i que a més tinguin facilitats a l’hora d’aconseguir entrades i desplaçar-se. Això ha d’explicar-se i esbrinar-se. Per aconseguir una entrada en un desplaçament has de seguir una sèrie de tràmits i pel que m’han dit van entrar directament i venien en autobusos del club”. Dels càntics contra ell, no vol donar-li “més importància de la que pugui tenir ni afegir més llenya al foc”, encara que reconeix que “no és agradable saber que canten coses que és millor no reproduir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)