Barça

Identificaran els violents

Incidents. El Barça treballa per conèixer els autors dels incidents ocorreguts a Lió i per prendre les “accions disciplinàries oportunes”, a més de presentar la queixa formal a la UEFA

El Barça no vol que els incidents ocorreguts a Lió durant el partit dels vuitens de final a la ciutat francesa quedin en no res. En un comunicat, el club blaugrana va assegurar que ha començat a treballar per completar el procés d’identificació dels participants en els incidents. De fet, la comissió de disciplina del club es reunirà d’urgència per prendre les “accions disciplinàries oportunes” amb tots aquells que tinguin condició de soci, mentre que la confederació mundial de penyes, responsable del repartiment de les entrades corresponents a les barcelonistes, farà igual sobre els implicats que tiguin condició de penyista. A més, el Barça ha obert un canal de comunicació directa i personalitzat amb les persones afectades per mitjà de correu electrònic i de telèfon. D’una altra banda, l’entitat blaugrana va presentar ahir una queixa formal a la UEFA com a organitzadora del partit per la venda d’entrades per part de l’Olympique de Lió i de la prefactura de Lió, una decisió no compartida amb el Barça, segons el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)