El Barça remunta a Sevilla amb un Messi sublim (2-4)

Imparable. Tot i no signar un gran partit, els blaugrana s’emporten els tres punts del Pizjuán gràcies a la majúscula actuació de l’argentí, que marca tres gols i assisteix Suárez en el quart

El Barça ha donat aquesta tarda una passada de gegant en les seves aspiracions de revalidar el títol de lliga en superar per 2-4 un Sevilla que ha estat capaç d’avançar-se dues vegades en el marcador. El gran protagonista del triomf ha estat Messi, autor de tres gols, a banda d’assistir Suárez en la darrera diana del duel.

El Sevilla ha començat el partit més intens que el Barça, que no ha traduït el domini de la possessió en ocasions de gols. Els de Machín, en canvi, n’han tingut prou amb replegar-se bé al darrere i sortir a l’espai per acostar-se a Ter Stegen. Així, de fet, ha arribat l’1-0, en un contraatac rapidíssim que Navas ha finalitzat amb un xut creuat (22’). El Barça, però, ha reaccionat amb virulència, ja que tot seguit Messi ha fet l’1-1, amb una volea espectacular des de la frontal. La diana ha igualat el marcador, però no les sensacions, ja que el duel ha seguit igual que al començament, amb un Sevilla molt més ficat, més intens i més perillós. Finalment, els de Machín han trobat el premi, en una centrada enrere de Sarabia que Mercado no ha desaprofitat per superar Ter Stegen amb un xut creuat.

El 10 remunta tot sol

Després de la represa, el Sevilla ha fet una passada enrere i li ha donat tota la possessió al Barça, un domini que durant molts minuts ha estat estèril, ja que els blaugrana eren incapaços de generar perill. La benedicció per al Barça és que a la seva plantilla hi juga Messi, el millor jugador de la història, que en el minut 67 ha marcat el 2-2 amb un xut espectacular des de la frontal a l’escaire, i amb la cama dreta. El gol, ara sí, ha donat empenta al Barça, que ha accelerat el ritme en busca del 2-3. I després de dos xuts perillosos de Messi, l’argentí ha completat la remuntada i el seu hattrick en una acció de murri, en què ha caçat una pilota morta per superar Vaclik amb subtilesa (85’). Messi, però, encara tenia un regal més guardat al sarró, ja que en el descompte s’ha tret de la màniga una assistència fantàstica per a Luis Suárez, que ha arrodonit el triomf amb una vaselina.