Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Els canvis han estat per agitar coses i han sortit bé”

Ernesto Valverde va acabar molt satisfet del triomf al Sánchez Pizjuán, que es va aconseguir, en part, gràcies a la seva intervenció. El tècnic va defensar els canvis de sistema en la roda de premsa posterior a la victòria. “En el descans anàvem perdent, tot i que teníem la possessió de la pilota a prop de la seva àrea. Era enganyós, perquè ells ens han creat diversos contraatacs i ens feien mal. En el descans tenia la sensació que havíem de canviar alguna cosa. Els canvis han estat precisament per intentar agitar les coses perquè hi ha quelcom que no funciona. I ha sortit bé”, va argumentar Valverde, que va admetre que “la nostra estructura s’adaptava a la del Sevilla” que va canviar el seu esquema a l’inici “respecte al que havia fet en els últims partits”. El preparador blaugrana va afirmar, però, que no el va sorprendre l’actuació de Jesús Navas. “És clar que m’esperava que la seva banda dreta ens fes mal, perquè conec Navas. Nosaltres tenim un gran desplegament per l’esquerra, amb Alba, però ells també amb Navas. Ens han agafat desprevinguts en un parell de contraatacs i la segona ha acabat en gol”, explicava l’entrenador basc d’origen extremeny. “Els canvis del descans, però, no han estat condicionats per això sinó per les sensacions que tenia amb l’actuació general de l’equip”, va argumentar.

El triomf del Barça al Sánchez Pizjuán no s’entendria sense Leo Messi, a qui Valverde va tornar a elogiar: “L’hem de felicitar tres vegades, una per cada gol, i una altra, a mitges amb Suárez, per l’assistència del quart gol.” “Nosaltres tenim un gran jugador, un jugador superlatiu, que és decisiu. Ells també tenen grans jugadors com Banega, Mercado, Sarabia, Navas... però nosaltres tenim el millor. I no és el millor només perquè fa tres grans gols sinó perquè els fa en el lloc oportú, en el moment oportú i on fa falta”, va dir Valverde sobre el capità blaugrana, autor d’un hat-trick a Sevilla.

El calendari

On l’entrenador del Barça no va voler entrar en polèmica va ser en l’aspecte del calendari i les protestes de Santiago Solari sobre la diferència de descans del Barça i el Madrid entre els partits de lliga i l’enfrontament de dimecres a la copa del Rei. “Sobre el calendari es queixar qualsevol equip de la lliga. El Sevilla, per exemple, va jugar dijous i ha jugat avui [ahir] així que no m’hi ficaré. Sembla que per parlar més es fa més soroll, i que depèn de quin equip en parli s’amplifica molt més, això ja sé com va... Però això li passa a tots els equips”, va sentenciar Ernesto Valverde.

MOVIMENTS

“En el descans tenia la sensació que havíem de canviar alguna cosa”

MESSI

“Ells tenen grans jugadors però nosaltres tenim el millor, és superlatiu”

CALENDARI

“Se’n pot queixar qualsevol equip de la lliga; segons qui en parli es magnifica”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)