Barça

Suárez torna a marcar i afina la punteria amb vista als clàssics

Fi de la sequera. El davanter uruguaià repeteix contra el Sevilla 544 minuts després

Ni contra el Lió, ni el Valladolid, ni l’Athletic, ni el Real Madrid, ni el València. Luis Suárez s’havia quedat a zero en els últims cinc partits oficials, però l’uruguaià va posar ahir al Sánchez Pizjuán punt final a la crisi. Golàs per recuperar sensacions i arribar amb menys pes a la motxilla als dos clàssics.

No va tornar a ser el millor partit de Suárez, però el gol li permet posar fi a una sequera de 544 minuts. No marcava des del 30 de gener a la copa, precisament també contra el Sevilla (6-1). Suárez tanca el cercle.

L’acció del gol, d’aquelles que mereix una entrada. Control amb el pit i assistència exquisida de primeres de Messi i vaselina del seu soci d’atac. De Juan Soriano a Tomas Vaclik. El cinquè gol de Suárez al Sevilla en la lliga en deu enfrontaments directes i el setzè del dorsal 9 del Barça des que va començar la lliga. Contra el Real Madrid, més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)