Barça

Els àrbitres dels clàssics, sota el punt de mira

Barça. Sánchez Martínez i Hernández Hernández, respectivament, seran els responsables de dirigir els duels de copa i lliga al Santiago Bernabéu

Els col·legiats José María Sánchez Martínez, del comitè murcià, i Alejandro Hernández Hernández, del comitè canari, seran els encarregats de dirigir respectivament els dos clàssics d’aquesta setmana entre el Madrid i el Barça al Santiago Bernabéu.

Designat per arbitrar el duel de semifinals de copa d’aquest dimecres, Sánchez Martínez dirigirà el seu segon clàssic de la temporada després de xiular el Barça-Madrid de la primera volta de la lliga. Un precedent d’infaust record per a la parròquia madridista a causa del 5-1 encaixat que acabaria suposant la destitució de Julen Lopetegui com a tècnic del Madrid.

Anteriorment, el col·legiat murcià també va xiular dos clàssics més el curs passat: el 2-0 favorable al Madrid, corresponent a la tornada de la supercopa d’Espanya, i el 0-3 del Barça al Bernabéu en lliga.

Una elecció polèmica

Més polèmica pot haver-hi amb la designació d’Hernández Hernández com a àrbitre del clàssic de lliga del proper dissabte. Sense anar més lluny, per l’enrenou ocorregut en el Barça-Madrid de lliga de la temporada passada, en què ambdós clubs van mostrar el seu malestar per l’actuació del canari.

Per part blaugrana, al no expulsar Bale per clavar-li els tacs a Umtiti però sí mostrar-li la vermella a Sergi Roberto per una suposada agressió a Marcelo en el primer temps; i per part madridista, a causa de l’acció del 2-1 de Messi després que a l’inici d’aquesta, Suárez cometés una falta clara sobre Varane, a més d’un possible penal de Jordi Alba sobre Marcelo amb 2-2 en el marcador. Amb aquest seran quatre anys seguits en què Hernández Hernández haurà xiulat un clàssic, destacant també dues expulsions de Ramos, la primera en l’1-2 a favor del Madrid el curs 15/16 i la segona en el 2-3 favorable al Barça de la 16/17. Per acabar-ho d’adobar, Hernández Hernández estarà assessorat des del VAR pel valencià Mateu Lahoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)