Barça

La Fiscalia nega que es jutgi Rosell pel seu passat com a president del Barça

Rotunditat. L’acusació recorda que l’exmandatari blaugrana va formar part d’una suposada xarxa delictiva que va blanquejar diners a gran escala

Després que aquest matí Pau Molins, l’advocat de Sandro Rosell, demanés la llibertat immediata del seu representat en considerar que l’Audiencia Nacional no era competent per jutjar l’expresident del Barça pels delictes dels quals se l’acusa i en afegir que s’havia produït una vulneració de drets fonamentals com el de la llibertat, el dret a la defensa o un jutge imparcial, aquesta tarda ha estat el torn de l’acusació, que ha asseverat que en cap cas es jutja Rosell per una qüestió esportiva. La Fiscalia centra la seva mirada en dues operacions suposadament impulsades per una estructura delictiva que hauria blanquejat diners a gran escala. Cal recordar que Sandro Rosell s’enfronta a una petició de pena d’11 anys de presó i a una multa de 59 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)