Barça

Recta final per a Arthur i Cillessen

Barça. Lesionats des de principi de mes, tan el migcampista brasiler com el porter holandès han completat una part de la sessió amb el grup i cada cop son més a prop de reaparèixer

Jasper Cilessen i Arthur Melo son cada cop més a prop de tornar als terrenys de joc. En la recta final de les seves respectives lesions, tan el porter holandès com el migcampista brasiler -en aquest cas per segona ocasió després de l’entrenament de divendres passat- han completat una part de la sessió d’aquest dilluns amb la resta dels companys. No obstant això, no s’espera que cap d’ells estiguin a punt per al compromís de copa d’aquest dimecres i probablement tampoc per al duel de dissabte en lliga.

Cilessen arrossega des del passat 1 de febrer un trencament en el soli del peu dret i les previsions apuntaven a un període de baixa de sis setmanes, mentre que en el cas d’Arthur, el pronòstic era d’un mes a causa de la lesió al bíceps femoral de la cama esquerra soferta el passat 8 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)