Barça

Rosell: “Soc innocent. Poso tot el meu patrimoni com a garantia per la llibertat”

Judici a Rosell. L’expresident del Barça conclou la seva declaració recordant que no té res a amagar i que sempre que la justícia l’ha reclamat ha col·laborat

En el darrer tram de la seva declaració, a preguntes del seu advocat, Sandro Rosell s’ha centrat en explicar d’on van sortir els diners que li va deixar Ricardo Teixeira, l’expresident de la CBF. “ Hi havia una promoció immobiliària a Ordino i jo no tenia tresoreria. No li vaig demanar, però Teixeira em va dir que em deixava els cinc milions d’euros. Després, però, el banc es va tirar enrere i vaig invertir-ho en altres projectes del banc. El préstec el vaig tornar l’any 2012 al Brasil, amb interessos”, ha explicat. Ja per acabar, l’expresident blaugrana s’ha declarat innocent i ha reiterat la petició de sortir amb llibertat sota fiança. “Sempre que la justícia m’ha reclamat hi he estat. No tinc res a amagar. Soc innocent. Poso tot el meu patrimoni com a garantia per la llibertat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)